Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hovedoppdragene er bolig/ tilstandsrapporter ved kjøp og salg av bolig, leiligheter og fritidsbolig, samt verditakst av boliger, fritidsboliger og tomter. Har du behov som jeg ikke dekker er jeg behjelpelig med videreformidling av tjenester. 

Verditakst

Verditakst brukes vanligvis ifb med finansiering eller refinansiering av eiendom eller salg. Dette kan være slag mellom 2 parter eller salg innad i familier.

På grunnlag av takstmannens befaring og oppmåling av boligens areal utarbeides en rapport.

Les mer...

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport er en detaljert beskrivelse av den tekniske og vedlikeholdsmessige tilstand. Den beskriver avvik fra bestemte referansenivåer, det vil si byggeforskriftene og normale forventninger om tilstand etter slitasje og elde ut fra alder på bygningsdeler. Rapporten kan omfatte hele bygningen eller bare deler av den. Rapporten kan tilpasses kundens behov som eks vedlikeholdsplan etc. 

Boligsalgsrapport

Rapporten er spesielt rettet inn mot eierskiftesituasjoner og gir en god oversikt over byggets tilstand. Denne type tilstandsrapport utarbeides i henhold til gjeldende regler og forskrifter for boligomsetning.

Les mer ...

 

Tomtetakst

Verditakst av tomteareal er en vurdering av tomt uten byggninger. Gjelder det kun råtomtverdi er det også uten infrastuktur som vann, vei, avløp etc.

Byggelånsoppfølging

Banker og kredittinstitusjoner ønsker ofte oppfølging av fremdrift og tilførte verdier i byggeprosesser som de har finansiert via byggelån.

Forhåndstakst

Mens en verditakst beskriver dagens markedsverdi, angir forhåndstaksten en fremtidig verdi på eiendommen. Denne verdien baserer seg på bestemte tiltak.
Share on Facebook